17 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2014 17 Februari punika, dinten ingkang kaping 48 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 17 Februari 2010 miturut pétangan Kalèndher Jawi dhawah dinten Rebo Legi, 3 Mulud 1943 Dal, Kurup: Asapon (1936 - 2052 M), Windu: Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan: Aras Kembang, Pancasuda: Sumur Sinaba, Kamarokam: Demang Kandhuruwan, Watak Sasi: Anggara Kasih (sasi puniki mboten wonten dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten: Naasing Nabi, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku: Dhukut, Lintang Kuda, Padangon Wurung, Padéwan: Yama, Dinten Buda (Rebo), Paringkelan: Aryang, Pasaran: Legi, Lambang Dinten Sima.[1]
  • Tanggal 17 Februari 2011 dhawah dinten Kemis Legi, 13 Mulud 1944 Bé, Kurup: Asapon (1936 - 2052 M), Windu: Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Bé, Lambang Tahun Buda Mahésa (Maésa), Kumarané rupa Mina Lodan, Paarasan: Lakuning Lintang, Pancasuda: Satriya Wibawa, Kamarokam: Satriya Pinayungan, Watak Sasi Sasi Rahayu, Watak Dinten Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku: Maktal, Lintang Asma, Padangon: Kèrangan, Padéwan: Sri, Dinten: Respati (Kemis), Paringkelan: Tunglé, Pasaran: Legi, Lambang Dinten Gajah. [2]

Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Barack Obama
Barack Obama

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
16 Februari17 Februari18 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Februari&oldid=803875"