Paris Hilton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paris Hilton

Paris Whitney Hilton (lair ing 17 Februari 1981 ing New York City) iku sawijining sélébriti Amérika Sarékat sing dadi misuwur amerga saka nglakoni barang sing aéng-aéng minangka dhèwèké ahli waris kulawarga Hilton sing ndarbèni hotèl. Dhèwèké kapisan misuwut déning sérial The Simple Life. Banjur dhèwèké uga nyanyi lan sabanjuré. Ing taun 2007 dhewèké naté mlebu penjara.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paris_Hilton&oldid=813754"