Menyang kontèn

Wukirsari, Cangkringan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wukirsari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWukirsari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Sleman Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°39′06″S 110°26′41″E / 7.65179°S 110.44474°E / -7.65179; 110.44474Koordhinat: 7°39′06″S 110°26′41″E / 7.65179°S 110.44474°E / -7.65179; 110.44474
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanCangkringan
Kodhe laladan
administrasi
34.04.17.2002

Wukirsari iku désa ing Kacamatan Cangkringan, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.