Wombat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wombat
Wombat ing Kebun binatang Melbourne.
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mamalia
Infrakelas: Marsupialia
Ordo: Diprotodontia
Suborder: Vombatiformes
Kulawarga: Vombatidae
Burnett, 1829
Genera dan Spesies

Wombat punika salah setunggaling kéwan ingkang taksih setunggal kulawarga kaliyan marsupial. Wombat dipunpanggihi wonten ing Australia saha ing pulo-pulo ingkang caket Tasmania.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wombat&oldid=884252"