Wombat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wombat
Wombat0698.jpg
Wombat ing Kebun binatang Melbourne.
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mamalia
Infraklas: Marsupialia
Ordho: Diprotodontia
Subordho: Vombatiformes
Famili: Vombatidae
Burnett, 1829
Genera dan Spesies

Wombat punika salah setunggaling kéwan ingkang taksih satunggal kulawarga kaliyan marsupial. Wombat dipunpanggihi wonten ing Australia saha ing pulo-pulo ingkang caket Tasmania.