Wirabrajan, Wirabrajan, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wirabrajan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWirobrajan
Wirabrajan kapernah ing Kutha Yogyakarta
Wirabrajan
Wirabrajan
Wirabrajan kapernah ing Ngayogyakarta
Wirabrajan
Wirabrajan
Wirabrajan kapernah ing Indonésia
Wirabrajan
Wirabrajan
Koordhinat: 7°48′16″S 110°21′01″E / 7.80453°S 110.35027°E / -7.80453; 110.35027Koordhinat: 7°48′16″S 110°21′01″E / 7.80453°S 110.35027°E / -7.80453; 110.35027
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanWirabrajan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.07.1002

Wirabrajan iku kalurahan ing Kacamatan Wirabrajan, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.