Wijireja, Pandhak, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wijireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWijirejo
Wijireja kapernah ing Kabupatèn Bantul
Wijireja
Wijireja
Wijireja kapernah ing Ngayogyakarta
Wijireja
Wijireja
Wijireja kapernah ing Indonésia
Wijireja
Wijireja
Koordhinat: 7°54′17″S 110°17′42″E / 7.90486°S 110.29506°E / -7.90486; 110.29506Koordhinat: 7°54′17″S 110°17′42″E / 7.90486°S 110.29506°E / -7.90486; 110.29506
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanPandhak
Kodhe laladan
administrasi
34.02.06.2004

Wijireja iku désa ing Kacamatan Pandhak, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)