What to Expect When You're Expecting (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
What to Expect When You're Expecting
Gambar:What to Expect When You're Expecting.jpg
Poster Promosi
Disutradarani Kirk Jones
Diprodhuseri Mike Medavoy
Arnold Messer
David Thwaites
Diskénariyoni Shauna Cross
Heather Hach
Adhedhasar What to Expect When You're Expecting
déning Heidi Murkoff
Dibintangi Cameron Diaz
Jennifer Lopez
Dimusiki Mark Mothersbaugh
Sinématografi Xavier Pérez Grobet
Dibesut déning Michael Berenbaum
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Lionsgate Films
Tanggal metu
  • Mèi 18, 2012 (2012-05-18)
Suwéné
110 Menit[2]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $40 Juta
Kalarisan $84,384,002[2]

What to Expect When You're Expecting nggih punika sesirah filem saking Amérika Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Kirk Jones. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Shauna Cross lan Heater Hach, adhedhasar saking buku Whatto Expect When You're Expecting, pakaryanipun Heidi Murkoff. Juru damel filem kapasrahakendhumateng Mike Medavoy sesarengan Arnold Messer lan David Thwaiters. Wondéné tanggel jawab musik dipuncepeng déning Mark Mothersbaught, sinematografi dipuncakaken déning Xavier Perez Grobet, lan juru besut kalampahi déning Michael Berenbaum. Juru paraga ingkang sami maragani antawisipun Cameron Diaz lan Jennifer Lopez. Filem punika kababar ing surya 18 Mei 2012.[3][4][5][6][7] Saking rantaman $40 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta kalarisan dumugi $84.384,002.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Alcon Entertainment Expands Film Output: Becomes Passive Financiers In Lionsgate Film." Deadline.com (November 10, 2011)
  2. a b "What to Expect When You're Expecting". Box Office Mojo. Dijupuk 2012-06-06. 
  3. McNary, Dave (July 12, 2011). "Chace Crawford joins 'Expecting'". Variety. Dijupuk July 23, 2011. 
  4. Sneider, Jeff (July 22, 2011). "Falcone signs on for 'Expecting'". Variety. Dijupuk July 23, 2011. 
  5. Kit, Borys (July 5, 2011). "Rodrigo Santoro Joins 'What to Expect When You're Expecting' as Jennifer Lopez's Husband (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Dijupuk July 23, 2011. 
  6. B. Vary, Adam (July 13, 2011). "'True Blood' star Joe Manganiello joins 'What to Expect When You're Expecting' -- EXCLUSIVE". Entertainment Weekly. Dijupuk July 23, 2011. 
  7. Murphy, Shaunna (July 11, 2011). "Elizabeth Banks and Rob Huebel join 'What To Expect When You're Expecting'". Entertainment Weekly. Dijupuk July 23, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]