18 Mei

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

18 Mei punika, dinten ingkang kaping 138 utawi 139 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
17 Mei - 18 Mei - 19 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Mei&oldid=804029"