18 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 18 Mei)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

18 Mèi punika dinten ingkang kaping 138 utawi 139 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Mèi-18 Mèi-19 Mèi