18 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 18 Mei)

18 Mèi punika dinten ingkang kaping 138 utawi 139 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Mèi-18 Mèi-19 Mèi