18 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 18 Mei)

18 Mei punika, dinten ingkang kaping 138 utawi 139 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

17 Mei - 18 Mei - 19 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Mèi&oldid=1061384"