Menyang kontèn

Web, Keerom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Web, Keerom
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.11.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Keerom {{{nama dati2}}}]]

Web iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Keerom Provinsi Papua.

Kabupatèn Keerom

Kabupatèn Keerom, Papua
Lambang Kabupatèn Keerom

Distrik: Arso | Arso Wétan | Senggi | Skanto | Waris | Web | Towe Hitam

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia