Skanto, Keerom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skanto, Keerom
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Keerom {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Skanto iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Keerom Provinsi Papua.

1. Kampung Arsopura 2. Kampung Jaifuri 3. Kampung Wiyantre 4. Kampung Traimelyan 5. Kampung Intaimelyan 6. Kampung Naramben 7. Kampung Skamto 8. Kampung Wulukubun

Kampung Skamto minangka kampung kang paling jembar nanging paling sithik kang ndunungi ya iku kang ndunungi asli Papua.

Kabupatèn Keerom

Kabupatèn Keerom, Papua
Lambang Kabupatèn Keerom

Distrik: Arso | Arso Wétan | Senggi | Skanto | Waris | Web | Towe Hitam

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia