Menyang kontèn

Wanagiri, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanagiri
Désa
Wanagiri kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Wanagiri
Wanagiri
Wanagiri kapernah ing Bali
Wanagiri
Wanagiri
Wanagiri kapernah ing Indonesia
Wanagiri
Wanagiri
Koordhinat: 8°24′38″S 115°03′42″E / 8.41046°S 115.0618°E / -8.41046; 115.0618Koordhinat: 8°24′38″S 115°03′42″E / 8.41046°S 115.0618°E / -8.41046; 115.0618
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2002

Wanagiri iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Selemadeg, Tabanan