Tulamben, Kubu, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tulamben
Désa
Tulamben kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Tulamben
Tulamben
Tulamben kapernah ing Bali
Tulamben
Tulamben
Tulamben kapernah ing Indonésia
Tulamben
Tulamben
Koordhinat: 8°17′52″S 115°35′20″E / 8.29772°S 115.58902°E / -8.29772; 115.58902Koordhinat: 8°17′52″S 115°35′20″E / 8.29772°S 115.58902°E / -8.29772; 115.58902
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanKubu
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tulamben iku désa ing Kacamatan Kubu, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kubu, Karangasem