Kubu, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kubu
Kacamatan
Kubu kapernah ing Bali
Kubu
Kubu
Kubu kapernah ing Indonésia
Kubu
Kubu
Koordhinat: 8°16′09″S 115°30′46″E / 8.2692°S 115.51264°E / -8.2692; 115.51264Koordhinat: 8°16′09″S 115°30′46″E / 8.2692°S 115.51264°E / -8.2692; 115.51264
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kubu iku kacamatan ing Kabupatèn Karangasem.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Karangasem