Trirengga, Bantul, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trirengga
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Bantul
Kacamatan Bantul
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Trirengga (panulisan jroning Basa Indonésia: Trirenggo) iku désa ing Kacamatan Bantul, Kabupatèn Bantul, propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia. Kalurahan Trirenggo dumunung saka pirang-pirang dusun, ya iku : Karangmojo,Sumber Batikan,Kweden,Gedongan,Bakulan,Manding Kidul,Gandekan,Nogosari,Pepe,Bogoran,Pasutan,Jedigan,Niten,Gaten,Tanubayan,Priyan,Code,Klembon,Gempolan Wetan,Gempolan Kulon,Sragan

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Bantul