Trirengga, Bantul, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trirengga
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Bantul
Kacamatan Bantul
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Trirengga (panulisan sajeroning Basa Indonésia: Trirenggo) iku désa ing Kacamatan Bantul, Kabupatèn Bantul, provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia. Kalurahan Trirenggo dumunung saka pirang-pirang dhusun, ya iku : Karangmojo,Sumber Batikan,Kweden,Gedongan,Bakulan,Manding Kidul,Gandekan,Nogosari,Pepe,Bogoran,Pasutan,Jedigan,Niten,Gaten,Tanubayan,Priyan,Code,Klembon,Gempolan Wétan,Gempolan Kulon,Sragan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Bantul