Menyang kontèn

Tri Mulya Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tri Mulya Jaya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTri Mulya Jaya
Tri Mulya Jaya kapernah ing Indonesia
Tri Mulya Jaya
Tri Mulya Jaya
Koordhinat: 4°10′52″S 105°10′55″E / 4.18100°S 105.18185°E / -4.18100; 105.18185Koordhinat: 4°10′52″S 105°10′55″E / 4.18100°S 105.18185°E / -4.18100; 105.18185
Nagara Indonésia
ProvinsiLampung
KabupatènTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung
Kodhe laladan
administrasi
18.05.08.2019

Tri Mulya Jaya iku désa ing Kacamatan Banjar Agung, Kabupatèn Tulang Bawang, Lampung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2023-04-07.

Cithakan:Banjar Agung, Tulang Bawang