Tobelo Kidul, Halmahera Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tobelo Kidul, Halmahera Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri82.03.06 Edit the value on Wikidata

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Lor {{{nama dati2}}}]]

Tobelo Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Halmahera Lor, propinsi Maluku Lor, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Tobelo Kidul

Maluku Lor
Lambang Provinsi Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Halmahera Lor