Galela, Halmahera Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Galela, Halmahera Lor
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Utara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Galela iku kacamatan ing Kabupatèn Halmahera Lor propinsi Maluku Lor, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Galela

Maluku Lor
Lambang Provinsi Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Halmahera Lor