Tirtamulya, Krètèk, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tirtamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTirtomulyo
Tirtamulya kapernah ing Kabupatèn Bantul
Tirtamulya
Tirtamulya
Tirtamulya kapernah ing Ngayogyakarta
Tirtamulya
Tirtamulya
Tirtamulya kapernah ing Indonésia
Tirtamulya
Tirtamulya
Koordhinat: 7°58′13″S 110°17′39″E / 7.97018°S 110.29406°E / -7.97018; 110.29406Koordhinat: 7°58′13″S 110°17′39″E / 7.97018°S 110.29406°E / -7.97018; 110.29406
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanKrètèk
Kodhe laladan
administrasi
34.02.03.2001

Tirtamulya iku désa ing Kacamatan Krètèk, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)