Menyang kontèn

Timuhun, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Timuhun
Désa
Timuhun kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Timuhun
Timuhun
Timuhun kapernah ing Bali
Timuhun
Timuhun
Timuhun kapernah ing Indonesia
Timuhun
Timuhun
Koordhinat: 8°29′05″S 115°22′56″E / 8.48472°S 115.3821°E / -8.48472; 115.3821Koordhinat: 8°29′05″S 115°22′56″E / 8.48472°S 115.3821°E / -8.48472; 115.3821
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2011

Timuhun iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung