The Moon Cake Story

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Moon Cake Story
DisutradaraniGarin Nugroho
DiprodhuseriRaam Punjabi
DibintangiBunga Citra Lestari
Morgan Oey
Perusahaan
prodhuksi
Tanggal metu
Maret 23, 2017 (2017-03-23)
Suwéné
menit
Nagara Indonésia

The Moon Cake Story inggih punika filem drama saking Indonésia ingkang dipundamel déning Multivision Plus taun 2017. Film punika dipunsutradarani Garin Nugroho kanthi juru damel Raam Punjabi. Ingkang maragani film punika antawisipun Bunga Citra Lestari, Morgan Oey, Dominique Yose, Melati Zein, Dedy Sutomo, lan sanèsipun.[1][2][3]

Ringkesan[besut | besut sumber]

David (Morgan Oey) inggih punika satunggalipun pengusaha nem ingkang saweg ngancik wonten ing pucukipun kasuksèsan. Nanging sawenèh kadadéan ingkang mboten kanyana domados, kawiwitan kanthi sédanipun èstrinipun, lan tetela manawi David punika ketaman sakit Alzheimer ingkang nglémpohaken pèngetanipun. Sawijing dinten, piyambakipun pinanggih kaliyan Asih (Bunga Citra Lestari) ingkang pedamelanipun minangka joki 3 in 1. David ingkang taksih kecalan pèngetan kepara malah émut nalika mangsa taksih alit, piyambakipun mirsani bilih Asih punika kados ibunipun nalika taksih alit, ingkang ngupados samukawis salebetipun kaprihatinan, sinambi ngrumat David. Sesambetan antawisipun Asih lan David tuwuh, lan Asih maringi karahayon dhumateng David. Asih mangertos caranipun ngrindhikaken icalipun pèngetan, inggih punika kedah mbekta David wonten ing salebetipun kerumunan manungsa. Sawetawis ing kulawarganipun David wonten pamanggih bènten ingkang nyuwun supados David David mundhut kaputusan babagan bisnisipun, sadèrèngipun sedaya ingkang kaémut sami ical. Saking cariyos Kue Bulan punika, David ingkang naté ical, kasil mbekta gesangipun langkung saé kanggé Asih lan kulawarga, sarta tiyang kathah.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Entertainment Kompas Morgan Oey sebut Moon Cake Story film paling spesial, kapundhut 16 Fèbruari 2017
  2. Urban News ID Film Moon Cake Story cerita kue bulan, kapundhut 16 Fèbruari 2017
  3. Tabloid Bintang BCL main film Moon Cake Story garapan Garin Nugroho, kapundhut 16 Fèbruari 2017