Morgan Oey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Morgan Oey
Morgan Oey
Morgan Oey
Latar wuri
Jeneng lair Handi Morgan Winata
Lair (1990-05-25) Mèi 25, 1990 (umur 27)
Singkawang, Kalimantan Kulon, Indonésia
Jinis Musik Pop, R&B, Dance-pop
Pakaryan penyanyi, penari, modhèl, aktor
Taun aktif 2010 – saiki
Parusahan rekaman Star Signal
Hubungan {{{partner}}}

Morgan Oey (lair ing Singkawang, 25 Mèi 1990; umur 27 taun) iku sawijining penyanyi Indonésia sing kagabung sajeroning grup SM*SH.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Modhèling[besut | besut sumber]

Seadurungé gabung karo SM*SH, Morgan wis ngawali kariré minangka sawijining modhèl ing Platinvm Management.

Filmografi[besut | besut sumber]

Drama tivi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran
2011 Cinta Cenat Cenut Morgan

Modhèl vidéo klip[besut | besut sumber]

Taun Lagu Penyanyi
2010 "Sepasang Hati" Salute

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]