Menyang kontèn

Térong, Dlingo, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Térong
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTerban
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bantul Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°46′47″S 110°22′31″E / 7.7796°S 110.37518°E / -7.7796; 110.37518Koordhinat: 7°46′47″S 110°22′31″E / 7.7796°S 110.37518°E / -7.7796; 110.37518
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanDlingo
Kodhe laladan
administrasi
34.02.11.2005

Térong iku désa ing Kacamatan Dlingo, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.