Térong, Dlingo, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Térong
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTerban
Térong kapernah ing Kabupatèn Bantul
Térong
Térong
Térong kapernah ing Ngayogyakarta
Térong
Térong
Térong kapernah ing Indonésia
Térong
Térong
Koordhinat: 7°46′47″S 110°22′31″E / 7.7796°S 110.37518°E / -7.7796; 110.37518Koordhinat: 7°46′47″S 110°22′31″E / 7.7796°S 110.37518°E / -7.7796; 110.37518
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanDlingo
Kodhe laladan
administrasi
34.02.11.2005

Térong iku désa ing Kacamatan Dlingo, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)