TempoTV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
TempoTV
PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara
Logo-tv-tempo1.jpg
JaringanTempoTV
Negara Indonésia
BasaBasa Indonésia
Wilayah siaranIndonésia
Diluncuraké2010
Kantor pusatJakarta, Indonésia
Situs webhttp://www.tempo-tv.com
Kasumadyan
Siaran satelit
aora918

TempoTV inggih punika salah satunggaling content provider berbasis jurnalisme ingkang gadhah jaringan asalipun saking Jakarta, Indonésia.[1]

Sajarah[besut | besut sumber]

Tempo TV inggih ingkang nyamèkakaken kontèn kanthi basis jurnalisme. Tempo TV inggih dipunyasa déning golongan médhia ingkang sampun misuwur inggih punika Tempo lan kantor berita radhio, KBR68H. Tempo kanthi sujarahipun lan pengalamanipun ingakng sampun boten dipunragukaken malih, sampun yasa kapitadosan publik dhateng makarya jurnalisme ingkang gadhah kualitas ingkang saé.[2] Tempo sampun kathah ngliwati kathah pengalaman lan resiko amargi saged tetep njagi medianipun supados saged tetep swatantra. Déné Kantor Berita Radio, KBR68H, sanajan ta taksih kalebet mèdia ingakng énggal sampun saged yasa jaringan pawartos kanthi langkung saking 900 radhio ing Indonésia, Australia, lan sapérangan nagara ing Asia. Lembaga punika madeg wonten ing sak ngandhapipun naungan PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara. Kanthi para tokoh jurnalis ingkang senior saking lembaga punika ingkang mapan wonten ing pérangan komisaris inggih punika Goenawan Mohamad, Bambang Harymurti; lan ing pérangan direksi wonten: Santoso, Toriq Hadad lan Teddy Wibisana. Ing saben dintenipun, operasional tèlèvisi punika dipuntindakaken déning para video jurnalis ingkang profésional. Piyambakipun sadhar lan sanget gadhah greget kanggé nindakaken profesi jurnalisme ingkang siyap ngedalaken karya ingakng béda kanggé para pamiyarsa ing télévisi. Ngantos ing wekdal sak punika, Tempo TV sampun saged mrodhuksi atusan episode program ingakng dipunsiaraken déning TV lokal. Kajawi saking damel program télévisi, Tempo TV ugi nglayani kanggé damel dokumentasi kegiyatan saé nikku saking perusahaan, lembaga pendhidhikan utawi NGO. Media Development Loan & Fund,, satunggaling NGO internasional gadhah pitados dhateng Kompas TV kanggé damel profil Radio Pikonane ing Yakuhimo Papua. Australia National University ugi sampun ngginakaken jasanipun Kompas TV kanggé damel profil kegiyatanipun wonten ing Salatiga.

Program[besut | besut sumber]

Déné program - program ingkang wonten ing Tempo TV ing antawisipun inggih punika kados makaten:[3]

  • Green Talk
  • Agama dan Masarakat
  • SAGA
  • Mutiara Indonésia
  • Teen Voice
  • Liputan Istimewa
  • Uang Kita
  • Bumi Kita
  • Asia Calling
  • Cover Tempo
  • Advertorial TempoTV

Jaringan[besut | besut sumber]

Saluran Kerjasama di Indonésia

Cathetan suku[besut | besut sumber]