Menyang kontèn

Tegaljadi, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegaljadi
Désa
Tegaljadi kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tegaljadi
Tegaljadi
Tegaljadi kapernah ing Bali
Tegaljadi
Tegaljadi
Tegaljadi kapernah ing Indonesia
Tegaljadi
Tegaljadi
Koordhinat: 8°30′04″S 115°09′10″E / 8.50108°S 115.15291°E / -8.50108; 115.15291Koordhinat: 8°30′04″S 115°09′10″E / 8.50108°S 115.15291°E / -8.50108; 115.15291
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07.2005

Tegaljadi iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Marga, Tabanan