Tegal Mengkeb, Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegal Mengkeb
Désa
Tegal Mengkeb kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tegal Mengkeb
Tegal Mengkeb
Tegal Mengkeb kapernah ing Bali
Tegal Mengkeb
Tegal Mengkeb
Tegal Mengkeb kapernah ing Indonésia
Tegal Mengkeb
Tegal Mengkeb
Koordhinat: 8°32′08″S 115°01′52″E / 8.53569°S 115.03108°E / -8.53569; 115.03108Koordhinat: 8°32′08″S 115°01′52″E / 8.53569°S 115.03108°E / -8.53569; 115.03108
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Wétan

Tegal Mengkeb iku désa ing Kacamatan Selemadeg Wétan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Wétan, Tabanan