Tegak, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegak
Désa
Tegak kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Tegak
Tegak
Tegak kapernah ing Bali
Tegak
Tegak
Tegak kapernah ing Indonésia
Tegak
Tegak
Koordhinat: 8°29′32″S 115°24′18″E / 8.49233°S 115.40491°E / -8.49233; 115.40491Koordhinat: 8°29′32″S 115°24′18″E / 8.49233°S 115.40491°E / -8.49233; 115.40491
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegak iku désa ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung