Tangkas, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tangkas
Désa
Tangkas kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Tangkas
Tangkas
Tangkas kapernah ing Bali
Tangkas
Tangkas
Tangkas kapernah ing Indonésia
Tangkas
Tangkas
Koordhinat: 8°33′03″S 115°25′01″E / 8.55083°S 115.41702°E / -8.55083; 115.41702Koordhinat: 8°33′03″S 115°25′01″E / 8.55083°S 115.41702°E / -8.55083; 115.41702
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tangkas iku désa ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung