Tangguntiti, Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tangguntiti
Désa
Tangguntiti kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tangguntiti
Tangguntiti
Tangguntiti kapernah ing Bali
Tangguntiti
Tangguntiti
Tangguntiti kapernah ing Indonésia
Tangguntiti
Tangguntiti
Koordhinat: 8°32′22″S 115°02′53″E / 8.5395°S 115.04815°E / -8.5395; 115.04815Koordhinat: 8°32′22″S 115°02′53″E / 8.5395°S 115.04815°E / -8.5395; 115.04815
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Wétan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.02.2006

Tangguntiti iku désa ing Kacamatan Selemadeg Wétan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Wétan, Tabanan