Taman Pelangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lampion ing Taman Pelangi Yogyakarta

Taman Pelangi utawi Taman Lampion kalebet salah satunggaling papan pariwisata ingkang bikakipun wanci ndalu wonten ing Yogyakarta. Dipunwastani Taman Pelangi Amargi wonten ing taman punika sadaya papan dipunrias kaliyan lampu lan lampion ingkang awujud manéka warna kados ta:

Taman Pelangi Yogyakarta punika gadhah langkung saking 20 jinis wahana dolanan, 25 stand panganan lan unjukan [1].

Papan[besut | besut sumber]

Musiyum Monumen Jogja Kembali (Monjali) Jl. Ring Road Utara, Yogyakarta.

Manéka warni rékréasi Taman Pelangi[besut | besut sumber]

Kajawi punika wonten ing Taman Pelangi ugi kathah arena kanggé rekreasi kados ta:

  • Papan kanggé mancing,
  • Taman lampion,
  • Wahana dolanan kados ta: Auro Bungee, Batery Car, Becak mini, Bola air, Helicak, Boom Boom Car, Puri Hantu lan Trampolin [2].
  • Panggung kanggé pagelaran seni.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1], (id) http://yogyakarta.panduanwisata.com (dipununduh tanggal 16 Dhésèmber 2012)
  2. [2], (id) http://www.tamanpelangijogja.com (dipununduh tanggal 29 September 2012)