Menyang kontèn

Takmung, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Takmung
Désa
Takmung kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Takmung
Takmung
Takmung kapernah ing Bali
Takmung
Takmung
Takmung kapernah ing Indonesia
Takmung
Takmung
Koordhinat: 8°33′36″S 115°23′17″E / 8.56005°S 115.38816°E / -8.56005; 115.38816Koordhinat: 8°33′36″S 115°23′17″E / 8.56005°S 115.38816°E / -8.56005; 115.38816
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2002

Takmung iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung