Sumberagung, Kléga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sumberagung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°33′59″S 110°32′51″E / 7.56643°S 110.54744°E / -7.56643; 110.54744Koordhinat: 7°33′59″S 110°32′51″E / 7.56643°S 110.54744°E / -7.56643; 110.54744
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKléga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.15.2012

Sumberagung iku désa ing Kacamatan Kléga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.