Karanggathak, Kléga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanggathak
Désa
Karanggathak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karanggathak
Karanggathak
Karanggathak kapernah ing Jawa Tengah
Karanggathak
Karanggathak
Karanggathak kapernah ing Indonésia
Karanggathak
Karanggathak
Koordhinat: 7°34′06″S 110°42′52″E / 7.5683°S 110.71438°E / -7.5683; 110.71438Koordhinat: 7°34′06″S 110°42′52″E / 7.5683°S 110.71438°E / -7.5683; 110.71438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKléga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.15.2011

Karanggathak iku désa ing Kacamatan Kléga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)