Badhé, Kléga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Badhé
Désa
Badhé kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Badhé
Badhé
Badhé kapernah ing Jawa Tengah
Badhé
Badhé
Badhé kapernah ing Indonésia
Badhé
Badhé
Koordhinat: 7°21′20″S 110°42′15″E / 7.35564°S 110.70419°E / -7.35564; 110.70419Koordhinat: 7°21′20″S 110°42′15″E / 7.35564°S 110.70419°E / -7.35564; 110.70419
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKléga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.15.2008

Badhé iku désa ing Kacamatan Kléga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)