Sumber Jaya, Lampung Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumber Jaya
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènLampung Kulon
Kode Kemendagri18.04.05 Edit the value on Wikidata

Sumber Jaya iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Kulon propinsi Lampung.