Balik Bukit, Lampung Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balik Bukit, Lampung Kulon
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri18.04.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Kulon {{{nama dati2}}}]]

Balik Bukit iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Kulon propinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Kulon