Belalau, Lampung Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Belalau, Lampung Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Kulon {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Belalau iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Kulon propinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Kulon