Pesisir Lor, Lampung Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pesisir Lor, Lampung Kulon
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Kulon {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Pasisir Lor (basa Indonésia : Pasisir Utara), iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Kulon provinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Kulon