Batu Brak, Lampung Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batu Brak, Lampung Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Kulon {{{nama dati2}}}]]

Batu Brak iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Kulon propinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Kulon