Sukhoi Su-27

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
MAKS-2007-Su-27.jpg

Sukhoi Su-27 (kode NATO: Flanker) iku Montor mabur sing wiwitané diprodhuksi déning Uni Soviet, lan dirancang déning Biro Disain Sukhoi. Montor mabur iki dirancang kanggo dadi saingan utama génerasi anyar montor mabur perang Amérikah Sarékat (yo iku F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, dan F/A-18 Hornet). Su-27 duweni jarak jangkau ingkang tebih,uga duwé sanjata kang abot, lan kaprigelan sing dhuwur.

Pengangge[besut | besut sumber]

 Angola
 Belarusia
Sukhoi Su-27}}~~~~ Yèn Panjenengan nduwèni penggalih kaca iki ora layak dibusak, utawa Panjenengan sumedya mbenakaké kaca iki, utawa Panjenengan ora sarujuk karo usulan pambusakan iki, mangga udaraké alesan Panjenengan ing kaca parembugané. Paméling iki aja kokbusak!Deleng uga aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki diusulaké kanggo dibusak. Panata: Cèk menawa ana pranala menyang kaca iki, vèrsi-vèrsi sadurungé lan log sadurungé mbusak. Kaca iki kabesút pungkasan déníng Top4Bot (Pasumbang • Lóg) 669 dina 1211 menít kepungkúr. Republik Rakyat Cina [[Republik Rakyat Cina]] :
Cithakan:ERI
 Etiopia
 Indonésia
Sukhoi Su-27}}~~~~ Yèn Panjenengan nduwèni penggalih kaca iki ora layak dibusak, utawa Panjenengan sumedya mbenakaké kaca iki, utawa Panjenengan ora sarujuk karo usulan pambusakan iki, mangga udaraké alesan Panjenengan ing kaca parembugané. Paméling iki aja kokbusak!Deleng uga aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki diusulaké kanggo dibusak. Panata: Cèk menawa ana pranala menyang kaca iki, vèrsi-vèrsi sadurungé lan log sadurungé mbusak. Kaca iki kabesút pungkasan déníng Top4Bot (Pasumbang • Lóg) 669 dina 1211 menít kepungkúr. Kazakhstan [[Kazakhstan]]:
 Rusia
 Ukraina
 Uzbèkistan
Sukhoi Su-27}}~~~~ Yèn Panjenengan nduwèni penggalih kaca iki ora layak dibusak, utawa Panjenengan sumedya mbenakaké kaca iki, utawa Panjenengan ora sarujuk karo usulan pambusakan iki, mangga udaraké alesan Panjenengan ing kaca parembugané. Paméling iki aja kokbusak!Deleng uga aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki diusulaké kanggo dibusak. Panata: Cèk menawa ana pranala menyang kaca iki, vèrsi-vèrsi sadurungé lan log sadurungé mbusak. Kaca iki kabesút pungkasan déníng Top4Bot (Pasumbang • Lóg) 669 dina 1211 menít kepungkúr. Vietnam [[Vietnam]]:
 Amérika Sarékat

Album[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]