Sukhoi Su-27

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
MAKS-2007-Su-27.jpg

Sukhoi Su-27 (kode NATO: Flanker) iku Montor mabur sing wiwitané diprodhuksi déning Uni Soviet, lan dirancang déning Biro Disain Sukhoi. Montor mabur iki dirancang kanggo dadi saingan utama génerasi anyar montor mabur perang Amérikah Sarékat (yo iku F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, dan F/A-18 Hornet). Su-27 duweni jarak jangkau ingkang tebih,uga duwé sanjata kang abot, lan kaprigelan sing dhuwur.

Pengangge[besut | besut sumber]

 Angola
 Belarusia
Bendera_Republik Rakyat Cina Republik Rakyat Cina
Cithakan:ERI
 Etiopia
 Indonésia
Bendera_Kazakhstan Kazakhstan
 Rusia
 Ukraina
 Uzbèkistan
Bendera_Vietnam Vietnam
 Amérika Sarékat

Album[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]