Sukhoi Su-27

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MAKS-2007-Su-27.jpg

Sukhoi Su-27 (kode NATO: Flanker) iku Montor mabur sing wiwitané diprodhuksi déning Uni Soviet, lan dirancang déning Biro Disain Sukhoi. Montor mabur iki dirancang kanggo dadi saingan utama génerasi anyar montor mabur perang Amérika Sarékat (yo iku F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, dan F/A-18 Hornet). Su-27 duweni jarak jangkau ingkang tebih,uga duwé sanjata kang abot, lan kaprigelan sing dhuwur.

Pengangge[besut | besut sumber]

 Angola 
 Belarusia 
Bendera_Republik Rakyat Cina Republik Rakyat Cina 
Cithakan:ERI 
 Etiopia 
 Indonésia
Bendera_Kazakhstan Kazakhstan
 Rusia
 Ukraina
 Uzbèkistan
Bendera_Vietnam Vietnam
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat

Album[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]