Sukhoi Su-27

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MAKS-2007-Su-27.jpg

Sukhoi Su-27 (kode NATO: Flanker) iku Montor mabur sing wiwitané diproduksi déning Uni Soviet, lan dirancang déning Biro Disain Sukhoi. Montor mabur iki dirancang kanggo dadi saingan utama generasi anyar montor mabur perang Amerika Sarekat (yo iku F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, dan F/A-18 Hornet). Su-27 duweni jarak jangkau ingkang tebih,uga nduwèni sanjata kang abot, lan kaprigelan sing dhuwur.

Pengangge[besut | besut sumber]

Bendera_Angola Angola 
 Belarusia 
Bendera_Republik Rakyat Cina Republik Rakyat Cina 
Cithakan:ERI 
 Etiopia 
Bendera_Indonésia Indonésia
Bendera_Kazakhstan Kazakhstan
 Rusia
 Ukraina
Cithakan:UZB
Bendera_Vietnam Vietnam
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat

Album[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sukhoi_Su-27&oldid=984450"