Srimartani, Piyungan, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Srimartani
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSrimartani
Srimartani kapernah ing Kabupatèn Bantul
Srimartani
Srimartani
Srimartani kapernah ing Ngayogyakarta
Srimartani
Srimartani
Srimartani kapernah ing Indonésia
Srimartani
Srimartani
Koordhinat: 7°49′50″S 110°29′35″E / 7.83054°S 110.49294°E / -7.83054; 110.49294Koordhinat: 7°49′50″S 110°29′35″E / 7.83054°S 110.49294°E / -7.83054; 110.49294
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanPiyungan
Kodhe laladan
administrasi
34.02.14.2003

Srimartani iku désa ing Kacamatan Piyungan, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)