Srigadhing, Sandèn, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Srigadhing
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSrigading
Srigadhing kapernah ing Kabupatèn Bantul
Srigadhing
Srigadhing
Srigadhing kapernah ing Ngayogyakarta
Srigadhing
Srigadhing
Srigadhing kapernah ing Indonésia
Srigadhing
Srigadhing
Koordhinat: 7°59′16″S 110°16′37″E / 7.98783°S 110.27688°E / -7.98783; 110.27688Koordhinat: 7°59′16″S 110°16′37″E / 7.98783°S 110.27688°E / -7.98783; 110.27688
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanSandèn
Kodhe laladan
administrasi
34.02.02.2003

Srigadhing iku désa ing Kacamatan Sandèn, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)