Sop krim jamur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cream of mushroom soup
Cream mushroom soup 3.jpg
JinisSoup
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaMidwestern United States
Woworan pokokRoux, cream or milk, mushrooms or mushroom broth
Buku masakan: Cream of mushroom soup  Médhia: Cream of mushroom soup

Krim sup jamur minangka salah sawijining olahan tradisional jinis sup sing ringkes lan dhasar disuntik karo krim utawa susu banjur ditambahake jamur lan / utawa duduh jamur. Wis misuwur ing Amerika Utara minangka jinis sup kaleng kental sing umum. Krim sup jamur asring digunakake minangka bahan dasar ing kaserol lan panganan sing nyenengake . Panganggone iki padha karo kuah rasa jamur.