Slangit, Klangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Slangit
Désa
Slangit kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Slangit
Slangit
Slangit kapernah ing Jawa Kulon
Slangit
Slangit
Slangit kapernah ing Indonésia
Slangit
Slangit
Koordhinat: 6°38′58″S 108°26′45″E / 6.64939°S 108.44582°E / -6.64939; 108.44582Koordhinat: 6°38′58″S 108°26′45″E / 6.64939°S 108.44582°E / -6.64939; 108.44582
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKlangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.23.2010

Slangit iku désa ing Kacamatan Klangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)