Klangenan, Klangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klangenan
Désa
Klangenan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Klangenan
Klangenan
Klangenan kapernah ing Jawa Kulon
Klangenan
Klangenan
Klangenan kapernah ing Indonésia
Klangenan
Klangenan
Koordhinat: 6°42′28″S 108°26′24″E / 6.7077°S 108.44°E / -6.7077; 108.44Koordhinat: 6°42′28″S 108°26′24″E / 6.7077°S 108.44°E / -6.7077; 108.44
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKlangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.23.2002

Klangenan iku désa ing Kacamatan Klangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)