Danawinangun, Klangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Danawinangun
Désa
Danawinangun kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Danawinangun
Danawinangun
Danawinangun kapernah ing Jawa Kulon
Danawinangun
Danawinangun
Danawinangun kapernah ing Indonésia
Danawinangun
Danawinangun
Koordhinat: 6°41′35″S 108°26′48″E / 6.69319°S 108.44671°E / -6.69319; 108.44671Koordhinat: 6°41′35″S 108°26′48″E / 6.69319°S 108.44671°E / -6.69319; 108.44671
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKlangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.23.2003

Danawinangun iku désa ing Kacamatan Klangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)