Skala S

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sawijining diorama ing skala S saka Swiss taun 1960-an

Skala S iku siji skala sepur modèl. Ukurané ana 1:64. Skala iki ora patiya populèr.

Sanadyan mangkono, produsèn kawentar Jerman, Faller tau produksi sepur-sepuran ing skala iki kanggo pasaran Amérikah Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]