Skala 0

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Skala O iku siji skala sepur modèl. Ukurané ana 1:45. Skala iki kurang luwih ping loro luwih gedhé tinimbang skala H0. Salah siji produsèn skala 0 sing misuwur saka Jerman iku Lenz.