Sindumartani, Ngemplak, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sindumartani
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSindumartani
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Sleman Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°41′34″S 110°28′29″E / 7.69285°S 110.4746°E / -7.69285; 110.4746Koordhinat: 7°41′34″S 110°28′29″E / 7.69285°S 110.4746°E / -7.69285; 110.4746
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
34.04.11.2001

Sindumartani iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.