Sidamulya, Wanasari, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  1. Sidamulya
    Désa
    Nagara Indonésia
    ProvinsiJawa Tengah
    KabupatènBrebes
    KacamatanWanasari
    Pamaréntahan
     • Lurah désaMulyanto
    Jembar-
    Gunggunging warga-
    Pepadhet-

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]